Blyps fiiiine værelse..

21.10.2010

Så er jeg endelig ved at være færdig med Blyps værelse.. (Selvom jeg udemærket godt ved hun ikke kommer til at bruge det før om laaaaang tid - så gør det godt at vide at det nu er klart og venter på hende).. Sengen kan desværre ikke være samlet med dyne og det hele - for Misser synes den ser såååå hyggelig ud!!


Kasserne på væggen er fyldt med vintagefund indtil hun selv får nok legetøj at fylde i dem.. Den lyserøde blomstrede kjole på væggen er min gamle dåbskjole, som Blyp også skal døbes i - der mangler bare en ny sløjfe og så er hun klar.. Mor har selv syet den dengang, så den har stor affektionsværdi.. Min tvillingebror blev døbt i én med blå blomster..

1 kommentar :

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise