Godt nyt til mine (...og måske dine?) hobbyting...

29.10.2010
Blev vildt inspireret efter et kig på den svenske IKEA hjemmeside, der fører online magasinet LIVET HEMME (se mere her)Man tager et simpelt modul som "Mackis" til bare 129kr/stk.. Dem køber man ca. 7 stk af og --vupti-- så har man en genial opbevaringsløsning, der ikke optager for meget plads.. Perfekt gemmested til mine knapper, perler, stofrester osv..


Kreativiteten kender ingen grænser herefter.. Mal, tapeser, tegn, klister collage på fronterne.. I får jeres eget helt unikke opbevaringsmøbel.. (Sørg for at kasserne er fæstnet godt sammen på bagsiden og afslut evt med nogle rå indistruelle hjul)..


Mmmm, me like!!
3 kommentarer :

 1. Uh det ser fedt ud! Tak for at dele ;)

  SvarSlet
 2. wauw det ser godt ud! er vild med den øverste :)

  SvarSlet
 3. Hvor er der fint hos dig.
  Her vil jeg gerne følge med fremover.
  Kh. Malene

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise