JUL, JUL, JUL *** JUUUUUUUL ***

22.10.2010Ja, "beklager" - men jeg har allerede hittet min julestemning frem! Måske er det fordi jeg snart skal have den største gave af dem alle (Blyp ETA sat til 29/10) at jeg allerede er helt kulret.. Det nye Boligliv bugner af gode og kreative ideer (også denne gang fra blogland) - og jeg har hevet Rie Elise Larsens dejlige bog, "julefyd" sammen med tidligere julemagasiner fra forrige år, frem fra gemmerne..

Så nu sidder jeg egentlig bare og savler over alle de ting jeg gerne vil nå - og HÅBER jeg kan være lidt krea samtidigt med min nye mor-rolle.. (krydser min fingre)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise