Min sky-fetish...

28.10.2010

Udover kaniner, retrovaser og horte har jeg også en stor beundring for alt med skyer for tiden.. Donna Wilson bærer måske en del af "skylden" - jeg er bare helt vild med hendes designs.. Mærket MOLN laver også de smukkeste puder og sengetøj - ja faktisk er der næsten ikke noget de IKKE laver.. (dog til børn - men det skal vi ikke lade os skræmme af)


Til Blyp lavede jeg i sidste uge denne sky-uro i retro stoffer.. Nu mangler jeg bare at få den hængt op.. Men ligesom Camille fra bloggen Hverdagshjem ikke nænner at lave huller i hendes fine svampetapet, jaaa... så er jeg heller ikke vild med at bore i mit loft.. Hmm, men den SKAL altså hænge over puslemadrassen på toilettet og måske pyntes med lidt bånd og bjælder..?! Og så burde jeg nok få syet nogle oversize også - til min sofa med skøre farverige puder...?

Er der nogen der har en kreativ løsning - tænker at binde dem på en naturgren og så på en krog skruet op.. Det skal bare lige lyde at det er ved en skråvæg, hvilket gør det hele liiidt mere besværligt... Hmmm...


A) Donna Wilson - fås her (ønsker mig hendes design i julegave.. MUMS)  
B) Moln - fås her (en kollektion KUN med skyer i flere farver.. Suuuk)
C) Mobil fra Etsy - se fx The butter flying
D) Fineste skylampe fra IKEA (hænger på Blyps værelse as we speak)

8 kommentarer :

 1. Det ser bare rigtigt lækkert og indbydende ud det hele... :) Jeg kunne godt tænke mig at se dine billeder i større.. kunne du måske også selv det, for så kunne jeg måske lige prøve at finde link? Ellers undskyld jeg lige kommenterede på det.. ;)

  SvarSlet
 2. Hejsa..

  Jamn.. Det fungerer sådan hos mig at hvis du trykker på billederne, så popper de op stort i et nyt vindue...? Det kan du måske ikke..? Du må meeeeget gerne sende mig et link - jeg er jo en ret grøn blogger...? ;0)

  (Jeg ved bare at jeg vælger billederne så store som muligt når jeg opretter indlæggene...?)

  SvarSlet
 3. Jo det kan jeg godt, men hvis du kigger på min blog fx så er billederne jo noget større i indlæggene.. :) Og hvis du gerne vil have billederne større kan jeg lige finde et link til dig.. :) Synes selv det kunne være fint at se dine sager i et lidt større format i indlæggene.. men det kommer an på hvordan ens indlægsmoderator er indstillet hvor store de kan blive.. :)

  SvarSlet
 4. Nå ja, kan da godt se forskel - vildt en forskel faktisk...? Det ku være super fedt hvis du havde et link på det...? TAK ;0)

  SvarSlet
 5. uhm SKYER!!!

  Jeg ELSKER skyer, og er faldet for præcis de samme tig som du. Har selv en sky pude fra svenske Lagerhaus, sky svampe til badet, etc etc.

  Mht. loftet... hvis du nu sætter en lille krog i, så blir det vel ikke så slemt? Skyerne kan ikke veje SÅ meget igen, så det behøver jo ikke at være en stor krog. Har selv bittesmå kroge i loftet i soveværelset til nogle kugler med ur, dato og termometer. Selve gevindet i krogen er meget smalt, så vi skulle forbore med et meget lille bor.

  ps: det første jeg tænkte da jeg så din blog: Er du mig? Vi har skisme RET ENS stil! (fedt!) :D

  SvarSlet
 6. @Camille: Ja det er altså ret fedt..! Er også SUPER inspireret af din blog, dejligt med en, der elsker skøre, farverige og barnlige ting som jeg... Vi skal nok få meget sjov ud af hinanden er jeg sikker på..!!!

  Tusind tak for tippet med loftet - må bare igang og så krydse fingre...

  SvarSlet
 7. DU får lige lidt hjælp her... :)

  Du skal først klikke på det her link....

  http://pyntemyntheogmor.blogspot.com/2010/09/strre-billeder-med-blogspot-lyn-guide.html

  og så kører det... der er udførlig guide til hvordan du får større billeder ved at opdatere din indlægs editor, meget nemt! Smilerynkers har jeg også prøvet, men kunne ik få dem skarpe når jeg lavede dem store... Dette her bruger jeg.. Prøv det!!

  Og til picasa, hvis du mangler yderligere hjælp havde jeg et diy indlæg for lidt tid siden, det kommer du til her...

  http://barewunderbar.blogspot.com/2010/09/diy-pa-nem-billedredigering-med-flotte.html

  Håber tingene kan hjælpe dig lidt.. de er ihvertfald nemme at bruge... ;)

  KH Rakel...
  Ps er vild med din baggrund.. fin lilla og hyggelig..

  SvarSlet
 8. @Rakel:
  Ehhhjjj, tusind mange tak for den store hjælp!! Det er jeg bare så glad for - nu kan jeg poste mine billeder store og lækre..

  Super nemt med den opdatering - og ja, så må jeg igang med at lege med Picasa - er godt bekendt med programmet...

  TUSIND TAK - det var sødt

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise