Mine robotter på døren..

26.10.2010


Nu havde jeg gået og kigget længe på min keeeedelige hvide entre dør, og så pludselig skulle det være.. Det blev til disse skøre skabninger, der hilser folk velkommen.. Faktisk ville jeg gerne have forsat krusedullerne op ad trappetrinene, men da sagde gemalen stop.. (men måske der alligevel sniger sig nogle ind en dag han ikke er hjemme)

2 kommentarer :

  1. Skønne robotter :-)
    Og dejlig blog du har - jeg har straks meldt mig som fast læser :-)
    Kh Louise

    SvarSlet
  2. Ihhh TAK - det varmer mit hjerte... Velkommen til Louise ;0)

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise