Soveværelse - nu med patchwork!

20.10.2010


I et pænt stykke tid har jeg skrabet en masse flotte stoffer sammen (både vintage og nye), men har ikke kunnet overskue at skulle sy dem sammen til et smukt sengetæppe til soveværelset.. Hvad skulle man gøre uden en dejlig svigermor med fingersnilde (som fik ondt af sin højgravide svigerdatter).. Og så lavede min kære mand lige i et snuptag vores flotte nye sengavl med indbyggede retro sengelamper - i et råt, men varmt look, der komplimenterer det fine tæppe sååå skønt!

Endelig fik jeg vores collage af fine bryllupsbilleder, brudesko, brystbuket og blomster op på væggen også.. Så skønt at mindes denne store dag hver gang man lægger sig i sengen.
Lampeskærmen er købt hos en pige på Trendsales kaldet Ida Marie. Hun laver masser af fine ting i flotte liberty stoffer.. Se de to købte lampeskærme og fine bøjler herunder...Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise