Adventskrans UDEN advent...?!!

28.11.2010

Burde jo have brugt al min krudt på at få produceret en super fin adventskrans idag, eftersom det ligesom er 1. søndag i advent.. Men da jeg jo er en sucker for overspringshandlinger - og hader alt der SKAL ordnes nu og her, blev det istedet i første omgang til denne krans til min væg: Den er ret simpel at lave (og god til at få bugt med dine retro stofrester!)... Startede med at vikle lange smalle stykker retro stof om en halmkrans. Herefter viklede jeg forskellige farver garn omkring.. 

Pynten/farvevalget kan jo være efter lige præcis din smag, og ligeså vildt/traditionelt som man måtte ønske...?
... den obligatoriske adventskrans blev noget mere simpel med hvad huset formåede; et stykke finér, silkebånd, garn, hvide tykke lys, og flere hjorte.. (billede følger i morgen, når vi har bedre lys) 


Måske vil jeg udbygge den mere og mere som inspirationen falder over mig.. 
Måske skal det være farverige lys istedet... Måske, måske... ?

(Allerhelst ville jeg bare have Puks frække neon hæklede krans... Suuuuk....)

3 kommentarer :

 1. Hvor er den FED! Fantastisk julet uden at være særlig julet!? Giver det mening? :-) God aften - Mette

  SvarSlet
 2. Ja, det gir såå meget mening (og løvrigt også det look jeg gik efter).. Hehe.. Jeg tror godt man ku fristes til at have den hængende hele året og så bare skifte pynten..? Hmm.. Den har muligheder den bette krans! God aften til dig også!

  SvarSlet
 3. WOW, hvor er den bare læx! Er vild med farverne! :-)
  Ha' en lækker mandag.
  Kh. Jane

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise