Årets pakkekalender...

10.11.2010

Foruden den kreative julekalender jeg er ved at lave her til bloggen ( = en ny kreativ ide/inspiration pr kalenderlåge), er jeg nu også igang med at brygge årets pakkekalender sammen til min elskede mand:

Æ-D-E-K-A-L-E-N-D-E-R

Da han elsker lækker mad, vil jeg overraske ham med 24 dejlige middagsretter.. Jeg mener; går jo alligevel bare her på barsel med verdens nemmeste datter - så må hellere forkæle ham lidt..? Tror jeg vil SMS'e ham på jobbet på et bestemt tidspunkt med rettens navn (så kan han rigtig gå og glææææde sig til at få fri)

(Frøken Trillingsgaards gode julemad)


(Jeg har selv bestilt/krævet en lille pakkekalender ved min mand - med små søde juleting til mig og lille baby Nora (hvis det bliver hendes navn....?))


- - - - -

Hvad med jer derude? Hvad laver i af pakkekalender til jeres kære - eller er de så godt opdragede, at de laver små overraskelser til jer...?

3 kommentarer :

 1. Vi har en fælles én, Hr. Lee og jeg, og så skiftes vi til at åbne en pakke.

  Dvs. at jeg har fundet de 12 til ham, og han de 12 til mig. Jeg synes det er sådan en hyggelig ting, og han er da også glad for sine gaver - men har en del sved på panden over dem han skal finde til mig. haha

  SvarSlet
 2. Ha. Sikken fin ide med ædekalenderen, den tror jeg bliver et sikkert hit. Jeg plejer at lave et utal af kalendre (én til hver af tre børn, én pr. sæt bedsteforældre og én til min mand). I år har jeg proklameret at vi skal skiftes allesammen til at finde gaver og at de også skal hitte på gaver til mig (en hver). Børnene er helt med på den, min mand kan ikke overskue det...

  P.s.: du ved det muligvis ikke men det er realt kun blogspot brugere der kan kommenter hos dig. Jeg bruger nu min henvisningsblog og nederst på siden kan du se hvordan du let kan ændre dine indstillinger hvis du har lyst.

  SvarSlet
 3. @Camille; Jahaahr, det er bestemt ikke mænds stærke side - de blir helt svedt (vi er måske heller ikke så nemme at gøre tilfredse, os kvinder?)

  @Marina; ja de mænd altså... Men tror det er noget med at de slet ikke besidder det gavegiver/modtager-gen som vi har.. Tusind tak for linket, jeg retter det lige med det samme (var slet ikke klar over problemet).. Klem

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise