Den nye generation af Frk Trillingsgaard..

06.11.2010


Så kom hun endelig... Lille Blyp, født den 31/10 2010.. Derfor også min stille periode her på bloggen... Jeg synes lige jeg ville dele det lille vidunder med jer her.. Vender frygteligt tilbage så snart jeg har tjek på søvnrutine, amning og hyggepauser... Vild opgave jeg har foran mig...

PS - Tror hun er en Nora, for hun er så stille og rooooolig - har knapt nok hørt hende græde endnu..

5 kommentarer :

 1. Kæmpe stort tillykke med hende! Hun er godt nok en lækker lille sag :-)
  Håber I alle har det godt.
  Kh Louise

  SvarSlet
 2. TILLYYYYYYKKE:)

  Nujs, hvor er hun sød! Og Nora er et rigtig fint navn. Nyd de lyserøde skyer:)

  KH
  Lis

  SvarSlet
 3. Uh hvor fin og sød! Og Nora er da et skønt navn!

  TILLYKKE med jeres fine datter. Ih det må være SÅ skønt endelig at have hende i armene. Tillykke!

  SvarSlet
 4. Tillykke med vidunderet, Louise:) Mange hilsener fra Mølvang:)

  SvarSlet
 5. Kære alle

  Maaaange tak - vi er så lykkelige og er blevet velsignet med den nemmeste lille datter, der vist endnu ikke har lært hvordan man græder..? Vildt nok.. Hvem skulle have troet dét - med MIT damp-gen, må bestemt være farens sind.. Hehe.. Men skøn er hun!!!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise