Er det bare MIG...?

26.11.2010

..... der er helt tosset med fortids-fænomenet STRING ART? Har lovet mig selv at jeg vil prøve at lave én når jeg får mere overskud i hverdagen med den lille Blyp.. Indtil videre kan vi sammen savle over disse skønne levn fra før verden gik af lave... Suuuk


Lækre sejlbåde, jeg er ved at købe (1 måske til giveaway?)


Denne fine ugle er fra ETSY

Eller hvad med nogle yndige hjorte...? Køb dem her

... Endnu en retro ugle, købes her

Fin rød bil, Købes her

Lækkert mønster, køb det her


Road runner fra Ebay.. "Mmiiip miiiip"


Har du fået lyst til at eksperimentere selv med string art, kan du klikke her
 for at få nogle gratis udførlige opskrifter på DIY.. 2 kommentarer :

  1. Hmm, tror det meste er lidt for 70'er mørkt til mig, men sejlbådende kan jeg faktisk rigtig godt lide. Det er jo også en lækker farve baggrunden har ;)

    SvarSlet
  2. uh dem husker jeg godt fra jeg var lille. Mener de lavede dem i en miniklub eller byggelegeplads. Fedt!

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise