Hjemme hos Milla...

27.11.2010

Jeg har en fantastisk veninde, med en endnu mere fantastisk indretnings-stil.. En stil jeg lææænge har villet dele med jer her i blogland, og her den anden dag dumpede der en cd ind ad brevsprækken med en masse skønne detalje-billeder fra hendes hjem.. Stilen er rå, men hyggelig og så har hun en forkærlighed for skæve loppefund, farver og gamle retro lamper
........Mmmmmm....
Som en ekstra bonus, sendte hun også lidt begyndende julepynts-billeder med. Hvor skønne er hendes træ-engle ikke.. Fundet rundt omkring på de lokale loppemarkeder 
(HVORFOR finder jeg aldrig sådanne skønheder!!?)


Den glade julehund, Pølle


3 kommentarer :

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise