Jeg vil OGSÅ ku' ku'...?!!

15.11.2010Nu går den snart ikke længere....... Blogland vrimler med flotte hækle-kreationer, og jeg har aldrig så meget som forsøgt mig på kunsten.. Jeg må virkelig snart lære det (er det svært?). Her er en lækker ETSY shop med PDF mønstre på en masse herlige ting - priser omkring 35kr, så meget fornuftigt... Klik her for at komme til shoppen..

5 kommentarer :

 1. Jeg er helt i samme båd! Dengang min mor ville lære mig det, kunne jeg ikke finde ud af det... og jeg har aldrig forsøgt siden.

  Men IH det er så fine sager folk kreerer!

  SvarSlet
 2. Hej Frk. T!
  Tak for din hilsen og din lykønskning på min blog - det er til februar vi skal byde vores lille ønskebarn velkommen, det bliver stort:-)
  Ja, Mr. Wilson var lidt af fund - har aldrig set en vogn i den farve før.
  Kan se du bor i Kolding, så er vi jo nærmest naboer (Jeg bor i Bredsten) -hvem ved måske vi støder på hinanden en dag og så kan jeg jo passende lære dig at svinge en hæklenål;-)
  God aften til dig, vil glæde mig til at følge din blog fremover!
  Kærlige hilsner, Louise

  SvarSlet
 3. @Camille, er 100% enig - NU må vi snart tage os sammen!!

  @Frk. TingelTangel: Næææh, det var sjovt - vi hedder det samme til fornavn og bor så tæt på hinanden...? Tror vi ville kunne svinge rigtig godt sammen. og vil vildt gerne lære at hækle!! (så kan jeg give dig en masse ammestue historier, hehe...)

  Glæder mig til at følge dig også...

  SvarSlet
 4. Hej. Tak for din kommentar på min blog og sikke en dejlig blog du har dig her :-)
  Hvis man skal starte det der hækleri op fra bunden så kan jeg anbefale Sys fredens lille hæklebog. Den koster vist 30 kr, det er jo lige til at overskue. Den har de mest basale ting godt forklaret. Når du engang har fået nålen i sving, så tjek min blog, jeg har lavet en lille vejledning til hvordan man former hækling.

  Ps... mega lækker lille prutte Blyb/Nora du har lavet dig :-)

  SvarSlet
 5. Hehe.. Mht Blyp - så hold øje med bloggen i morgen.. ;0) Poster nogle gode billeder...

  Tak for de rosende ord og du er nu min nr 24 skønne læser.. Jubiii.. Vil straks kigge efter den fine bog - tak for tippet!! NU skal det være - jeg VIL også ha det lært!!!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise