Julegaven (til min gang)

25.11.2010

Mangler så desperat en knagerække, der også er pæn fra siden til vores smalle gang med knaldturkis gulv... Har søgt og søgt og nu har jeg endelig fundet et farverigt hit fra Neon Living.. Den ryger vist øverst på julegavelisten i år...

Rainbow, 699.95

5 kommentarer :

 1. hvor er den fin!

  Vi har Eames knagerækken, jeg købte for nogle af pengene fra min allerførste store ordre. Den er jeg glad for, men den du viser er også smadder flot!

  SvarSlet
 2. Uh, den er flot! Lyder lækkert med knaldturkist gulv :)

  SvarSlet
 3. Uhhh... Yess, Eames ville heller ikke være dum fra siden (ved ikke hvorfor jeg ikke havde tænkt på den?

  Jeg har lidt projekter i den gang, såsom blotte en rå murstensvæg op langs trappen, male det indbyggede skab under og så ville jeg gerne have lidt mere lys derud.. Men jeg skal nok poste nogle billeder snart af mit turkise trægulv

  SvarSlet
 4. Fedt!

  Jeg har fået overtalt Hr. Lee til at gulvet i soveværelset/arbejdsværelset skal være akva/mint farvet, og væggen ved sengen hvid/blå stribet som på tivolihotellet! Hurra!!!

  SvarSlet
 5. det lyder da meeega fedt!! Glæder jeg mig til at se!!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise