Ææælsker køleskabs-poesi...

24.11.2010

Men det behøver jo ikke lige være de traditionelle, vel......?

Cupcake ord (lige til cupcake-gale The Vintage Hausfrau) - køb dem her


....til Katte-elskeren - købes her
Sex i forstæderne, julesange, mad og bandeord - køb dem her
3 kommentarer :

 1. Ha ha, jeg tænker at cupcake-ordene og bande-ordene, vil komplettere både hinanden og mit køkken vel. Tak for tippet :)

  SvarSlet
 2. fedt!

  jeg ved ikke helt hvilke jeg helst vil have.. bandeordene eller katte ordene. Jeg har jo et crazy cat lady rygte at leve op til, så måske begge dele? :D

  SvarSlet
 3. Ih jeg elsker køleskabe poesi!! Har sættet med helt almindelige ord og det kan man få mange timer til at gå med :) årh søde Louise der ligger så mange vidunderlige skæve butikker i København som er lige dig! Kender du mærket Neon Living? Det er for svedigt sammen med retro ting :) Knus Lea

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise