Onde, onde mor..

19.11.2010

Kan ikke helt finde ud af om dette babyplageri er på niveau med at putte katten i dukkevognen i ført dukketøj...? Onde onde mor... 


(OMG - hun kommer til at hade mig for dette som vred teeanager, hehe) 


Men come on; hvor lækker ER hun ikke lige som kaninpige?!!! Og jeg har ikke udsat hende for "pinslerne" helt uden grund; vi skal holde barnedåb søndag 13. februar og tænker lyserødt kanin-tema med kaninmuffins osv.. Og så skal ovenstående kaninbillede bruges til indbydelsen...
Billede og opskrift på kanin-muffins fundet her


(Babyplageriet stopper ikke hér, da jeg har en nissehue i strik også, der skal bruges til julekort)


Find lign. "onde" rekvisitter på ETSY her

....Go' weekend fra mig og Kaninus...

5 kommentarer :

 1. ha ha ha ha ha hun kommer SÅ MEGET til at hade dig for det om 15 år! :D

  (men hun ser nu super cute ud, og jeg havde gjort præcis det samme! :D )

  SvarSlet
 2. :) Så sød...nej det er ikke onde mor - sjovt med lidt kaninhygge

  PS! Ble over lykkelig da jeg så naboens lille pige kravle rundt i bamse-kostume i sommers - så sød :)

  SvarSlet
 3. Nej hvor er hun yndig - ikke spor ondt :)

  SvarSlet
 4. Hihi.. Hun er godt nok kær - også som lille bitte kanin ;-)

  SvarSlet
 5. Hvor er hun bare lækker.. den lille kanin:-)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise