Regnfuld weekend...

12.11.2010
Man kan ligeså godt få det bedste frem i efterårets regnfulde rusken og riven.. Det rå vejr næsten indbyder til at trække i gummistøvlerne og finde de største vandpytter at hoppe i.. Bare ud med mig; skal nyde det dejlige danske efterår med alt hvad der sig dertil hører.. Her er stikord til min regnfulde weekend;


PUTTETID MED NORA   STEARINLYS  GUMMISTØVLER  SKOVTUR  SLUMRETÆPPER  EFTERÅRSHYGGE  VARM KAKAO  MISSER  FANTASTISKE BLOGS  JULEPYNT & JULEBAG  NETSHOPPING..HAV EN FANTASTISK REGNFULD WEEKEND..


1 kommentar :

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise