Strikke-licious...

23.11.2010

OMG - Hvilke strikkede skønheder..  Som nævnt i mit sidste indlæg, købte jeg til julemarkedet i Odense, en rund retro/patchwork pude... Var jo helt vild med den!! Men prøv så lige at se her hvad geniale Bloginde Stine Hoelgaard Johansen har fremtryllet til magasinet "Hendes verden":
Du kan finde alle opskrifterne (--gratis--) HER

4 kommentarer :

  1. De er da bare helt fantastiske de puder:-) Jeg kan se dem for mig i min sofa:-)

    SvarSlet
  2. De er så lækre de puder! Hun er bare god, hende Stine :-)

    SvarSlet
  3. Lækre puder! Måske jeg skulle kaste mig ud i sådan et projekt... Tak for link:)

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise