Weekendens høst..

22.11.2010

Jeg nåede jo til Odense i lørdags (på trods af at farmand var tvunget til at blive i bilen, da lille Blyp så lækkert sov, meeeen tror nu ikke han mener han gik glip af noget...?).. 


Pakhus16 var FANTASTISK udsmykket i rette blogger-juleånd, og sikke mange fristelser i de forskellige boder - trods den bidende kulde (stakkels jer udstillere!!).. Grundet en snart-sulten/sovende-Blyp og tidspress, måtte jeg skynde mig igennem boderne, men nåede dog at finde lidt skønne ting alligevel.. 

En lille rangle til Blyp fra Frøkenen & Baronen 


Jeg kunne have købt mig FATTIG i Puk & Gaias stand med en masse skøn-herligheder.. Desværre var tiden og kontanterne en mangelvare efterhånden.. Men efter min mening den fedeste stand til julemarkedet! Herunder hvad der blev råd til hos dem:

Bedårende porcelæns figurer med hæklede tørklæder The Puk Projekt & Gaias Verden's stand 

Underskønne brocher fra The Puk Projekt & Gaias Verden's stand ... Og så nåede jeg at købe en rund retro pude "på klods".. Havde kun en 50er tilbage og puden kostede 150, så vi aftalte at jeg overførte resten og så ville hun sende den til mig.. SØDT!! (billede og nærmere info følger snarligt)


ASPEGREN LAGERSALG
Troede først dette var RICE's lagersalg, og undrede mig over det noget tuttenuttede udtryk, og det var faktisk først da jeg kom ud derfra, at jeg fandt ud af jeg var gået forkert og endt hos Aspegrens lagersalg istedet... Det kom der disse ting ud af:RICE LAGERSALG
Dette lagersalg var noget af en skuffelse (ihvertfald for mig)... Det var næsten kun kurve, tasker og tæpper - og jeg var mere på udkig efter deres fine nipserier og melanin produkter.. Fandt dog to ting derinde - til den nette sum af 20kr for begge ting... Se RICE's website her


2 kommentarer :

  1. Hejsa. Dejlig høst og meget godt gået med en baby i bilen. Man ved jo aldrig helt hvad de finder på de små. Hvor gammel er Blyp?

    Mvh. Mette

    SvarSlet
  2. Hun er 1 måned på søndag

    Jaa, sys også det var godt skuldret - det var bare et MUST for mig at komme til det marked.. Så fedt at det kunne lykkedes (men nu er hun også bare mega sød, nem og tålmodig)

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise