10. DEC. - Kræmmerhuse.. på hovedet..

10.12.2010

- - GLÆDELIG 10. DECEMBER - -
Nu kan jeg godt lide træerne simple, men man kan jo sagtens pynte dem efter alle kunstens regler med fx; retro stof, pallietter, knapper, bånd, glitter, sne og mange andre ting.. Andre ting træerne kan bruges til:

 • En flot ranke med neonsnor - så er det måske pludselig nissehuer?
 • Hatte til dine hyacinter
 • Pynt på kranse mm (se fx min krans her)
 • Topstjerne til juletræet
 • Æggevarmer en kold søndag morgen
 • Søde hatte til dine fine keramik figurer..

Du kan finde en skabelon til kræmmerhusene her
og ellers kan du købe færdige pap-versioner i Panduro Hobby (godt til fx retro stof)


3 kommentarer :

 1. Å, så fine de var, slike tror jeg at jeg bare må lage i helgen :-)
  Takk for inspirasjonen!
  Ha en flott helg (wekend) :-)

  SvarSlet
 2. Altså, jeg ELSKER altså bare din julekalender. Smæk-fyldt med gode idéer! :-D
  Ha' en smadderlækker weekend.
  Kh. Jane

  SvarSlet
 3. Hvor er i bare søde piger!! Godt det kan inspirere lidt? Rigtig god weekend til jer begge..

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise