11. DEC. - Mors kanelkager & pebernødder..

11.12.2010

- - GLÆDELIG 11. DECEMBER - - 

Hver jul har været ensbetydende med mors lækre kanelkager og milde pebernødder hjemme hos os, og jeg tænkte jeg gerne ville dele opskrifterne med jer herinde på bloggen.. Som med alle traditioner kunne jeg ihvertfald ikke forestille mig en jul uden disse herligheder:MORS MILDE PEBERNØDDER:
(Lav gerne dobbelt-portion)

250 gr. margerine
315 gr. sukker
450 gr. mel
1½ æg
½ tsk. hjortetaksalt
lidt citronessens


Margarine og sukker røres sammen - resten kommes i og æltes sammen.
Stilles koldt i køleskab i et døgn .
Rulles i tynde stænger og skæres i passende stykker.


MORS LÆKRE KANELKAGER:
(lav gerne dobbelt portion)


125gr. margarine
125gr. sukker
1 æg
1 spsk. kanel
1,5 tsk. hjortetaksalt
250gr. mel

Det hele blandes og æltes godt sammen.
Rulles i tynde stænger og stilles koldt i køleskab (gerne et døgn)


Skæres derefter i tynde skiver
Pensles først med æggehvide og vendes derefter i perlesukker
(kan også rulles tyndt ud og udstikkes med et glas eller lign.)GOD FORNØJELSE MED BAGNINGEN

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise