14. DEC. - Renseribøjle + garn = ?

14.12.2010

- -  GLÆDELIG 14. DECEMBER - - 

Jeg har en "lille" forkærlighed til kranse, og her kommer der lige nogle gode links til sjove og andereledes kranse, du selv kan kreere:
Denne er sjov, lavet på en renseribøjle - lidt fesne farver, ville nok selv have valgt nogle lidt mere pangfarver - men ideen er mega god... og enkel.. Find fremgangsmåden herEn supersmuk oversize krans lavet i filtkugler 
(kunne sagtens fungere hele året?) - fundet her
STOR krans, lavet med "snebolde" - set her

Smuk filt krans - fundet her


Fin krans af gamle tråd-spoler, fundet her


Få brugt dine hæklefirkanter fornuftigt, set her

Fin krans af knapper, set her

Pom pom krans, set her

..og en lille patchwork krans, set her

Jeg VED det godt - jeg har en stærk (læs: halv-usund) besættelse af kranse i alle deres afskygninger, men det er svært at holde igen, når der findes så mange sjove og flotte eksemplarer på nettet...? De frister til at inspirere mig - hvilket jeg også håber det har givet dig; inspirationen, that is.. 

Og husk liiiiiige; kranse er ikke kun brugbare til jul!!


- - GOD FORNØJELSE MED DE RUNDE FÆTRE - -
6 kommentarer :

 1. hvor er de bare fine! Tak for endnu et inspirerende indlæg! <3

  SvarSlet
 2. Julen er bare for kort, hvis jeg skal nå at lave alle de ting du inspirerer til!! :-D Sikken nogle fantastiske kranse!
  Ha' en skønherlig dag.
  Kh. Jane

  SvarSlet
 3. Tusind tak for din søde kommentar på En Søhest. Jeg synes det er så fedt når nye folk vil kigge med!
  Fedt indlæg her med skønne kranse. vildt inspirerende! Kranse er jo totalt undervurderet, og nej, de hører jo ikke kun julen til.
  Din blog ser rigtig fin og ultra inspirerende ud. Glæder mig til at følge med :-)

  SvarSlet
 4. hehe.. i er søde alle tre... TAK!! God aften herfra...

  SvarSlet
 5. Dejlig mange og skønne kranse
  tak for inspiration
  stine:)

  SvarSlet
 6. Holy Moly, for en flott blogg du har:)Jeg elsker!
  Kransene er fantastiske:)
  Jeg følger deg sporenstreks videre!
  Ha en fin kveld:)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise