15. DEC. - Kreativt toppynt til juletræet..

15.12.2010

- - GLÆDELIG 15. DECEMBER - - 

Jeg går ind for anderledes og kreative (læs; halvskøre) løsninger på traditionsrige ting.. Topstjernen undslipper heller ikke et lille piiiiift af noget skørt.. 


Se bare hvad jeg har gravet frem til jer idag:


Lækker farverig sag, fundet her


Find vintage versioner i glas på fx ETSY eller markeder
(Billede lånt her)


Hvad med en lille klokkeblomst? Køb hende herLav et kræmmerhus, som jeg har på mit træ - se her


Lav små vintage englebasser som hende her


En bette nissehue måske? Fundet her


Den her er skæg synes jeg..


Hehe, I er så gode til at sy ugler derude i blogland. 
Hvorfor ikke putte en på toppen af træet i år? 
Se her


Denne er b-e-d-å-r-e-n-d-eTil sidst slutter vi lige af med dette vildt pyntede juletræ
...også med en kreativ ide på en topstjerne (hvis man kan få øje på den)


Hvad skal der på toppen af dit juletræ i år...?

6 kommentarer :

 1. Vi har ingen juletræ :-( Vi bor i et lillebitte hus, og vores datter er den ultimative pilfinger, så vi venter til næste år med juletræet...Så jeg har altså et helt år til at finde ud af hvordan træet skal pyntes.
  Du er altså virkelig god til at samle smukke billeder med fede ideer!

  SvarSlet
 2. Synes også den ugle ser lidt betuttet ud - men det ville jeg dælme også hvis jeg havde et juletræ oppe i måsen.... ;o)

  SvarSlet
 3. Ikke noget juletræ hos os heller, men satser på at mutti har slæbt et indendøre, når vi indtager hendes hjem til hjul. Regner dog også med, at det er ganske traditionelt med en stjerne - men man kan jo aldrig vide :-)Fine billeder - tror jeg ville vælge den øverste, hvis jeg havde et juletræ, der skulle pyntes!

  God dag.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Jeg har sådan en vintage stjerne, som jeg har arvet fra den græske side af min familie...Jeg ælsker alt mit antikke julepynt,som min farmor sirligt har gemt og passet på:)

  SvarSlet
 5. Det er altså lidt tarveligt at lave sådan et lækkert jule-træ-pynts-indlæg når jeg nu har lovet min familie at min traditionelle juletræ forbliver traditionelt, og der derfor skal en helt almindelig sølvstjerne på toppen! ... HMMM!! Tror måske jeg snupper en idé eller to og inkorporerer i bordpynten, hvor jeg regner med at skeje lidt ud! Det skal sgu noget farve til!!!
  Tak for endnu et lækkert indlæg (er sgu begyndt at glæde mig helt til at se hvad du mon har fundet på hver dag!!)og ha' en fjongballon dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 6. det er bare så fint det hele :)
  ih hvor jeg nyder at besøge den blog, dejligt med en som også er glad for farver :)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise