19. DEC. - Neon hører julen til... Jojo, bestemt!

19.12.2010

- - GLÆDELIG 19. DECEMBER - -

Jeg har (også) en forkærlighed for retro vaser - nogle ville måske sige en samler-mani... Ude i mit udhus står en samling kongeblå, grønne og brun/orange vaser, der bare ligesom ikke passede ind længere.. Så forvist hertil, står de nu bare og samler støv... Og det gør ondt i hjertet mit..

Et lille udpluk af forviste vaser og figurer

Selve formen på dem, er der sådan set intet i vejen med - det er bare farven, jeg har set mig sur på! Har du også nogle vaser eller sjove figurer, der trænger til et pift, så gør som jeg;

 • Vask dine vaser/figurer i grundrens og lad dem tørre fuldstændigt
 • Spray evt lidt grundmaling på først (især ved mørke farver)
 • Vælg en lækker spraymaling (gerne neon, men hvid er også kanon smukt)
 • Spray vaserne i et tyndt fint lag og lad tørre imellem lagene
 • Når malingen er heldækket, så slut lige af med nogle lag spraylak, der tager det matte look)
 • ide: Sæt vaserne i klynger, hent grene ind og pynt dem - gerne utraditionelt...4 kommentarer :

 1. så fed en idé, der bare aldrig går af mode!

  SvarSlet
 2. Jeg er ikke fan af spraymaling, det sviner, og det er ikke nær så "sjovt" at male på den måde :P På disse har jeg brugt noget hobby-akryl-maling.. Det dækker helt ubeskriveligt godt, og er meget nem at male med da det er en del tyndere end normalt akrylmaling som jeg er vant til. Joan fra wooz.dk anbefalede mig at prøve hobbymaling, og må sige at det var en positiv oplevelse!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise