23. + 24. DEC. - En TIGER ønsker glædelig jul...

23.12.2010Når han nu sidder der, den lille tiger, ser han jo slet ikke slem ud, vel? Men en lille tiger har invaderet mit lille Mejse-barn og gjort hende helt ukendelig.. Hun er igang med sit 2. tigerspring, og nøøøøj - det tager hårdt på hende og hendes mor..

(for jer, der ikke kender til fænomenet tigerspring og vil vide mere - så klik her)

Hun har nu opdaget hendes hænder og fødder og er meget opmærksom på farver.. Hun sover ikke særlig meget om dagen (kun mor eller barnevogn duer), hun er utrøstelig, har ondt i maven og CRAZY når man ligger hende til babserne.. Kun sporadisk ser jeg "gamle" Mejse titte frem, som smiler og er veltilpas.. Det er sejt og har stået på en uge (kan vare op til 14 dage) og sikke mange tårer, der er gået til i processen.. (og her mener jeg altså også mors..)

Men nu, jeg har fundet en logisk forklaring, og at det ikke er et skifte "for good", så er det ligesom nemmere at bære.. Men jeg græder stadig med hende, for er slet ikke vant til al den gråd fra min ellers veltilpasse pige... Og nu imens sneen falder ned og folk hygger sig indendøre med familien, så frygter jeg hvordan vores første jul sammen skal blive.. Det eneste JEG ønsker mig er en glad og lykkelig datter tilbage... Men det skal nu ikke være trist snak det hele - det er jo heldigvis tegn på at hun er sund og rask - og i rivende udvikling lige nu... Jeg er sikkert ovenpå igen, næste gang jeg melder mig på bloggen..


TAK ♥
Tusind, tusind tak for jeres søde kommentarer her på bloggen.. jeg er så glad og taknemmelig for at være en del af blogland... Om lidt runder jeg de 100 læsere (STORT), og så skal vi jo have gang i min giveaway - udover den, der trækkes på årets sidste dag.. Det bliver jo en ren gavefest..
Vind søde foto-rekvisitter til baby - klik her
Vind retro idébog fra 70'erne - klik her


Så er der vist ikke mere at skrive, end:
RIGTIG GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR
Jeg glæder mig til at følge jer alle skønne bloggere i 2011 - juleklem Louise

8 kommentarer :

 1. Også glædelig jul og godt nytår til dig! Jeg er sikker på, at det bliver en dejlig første jul med Mejse.

  Men uha ja, de tigerspring. Jeg har ikke tal på hvilket et vi er nået til, men bedst som solen skinner glider der en stor, mørk sky forbi. Hos os varer de heldigvis kun få dage, men stadigvæk - alt er vendt op og ned, og frustrationerne vokser - nok mest fordi man hver gang tænker "Gad vide om det så er sådan det bliver fra nu af?". Men jeg kan trøste dig med, at hver gang er solen igen kommet frem og har strålet igen fra en skyfri himmel.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Uhhh, det luner at høre som førstegangs-mor... Man aner jo I-N-G-E-N-T-I-N-G.. ;0) Rigtig glædelig jul til dig og dine kære - og TAK fordi du er en del af mit "blog-slæng"... Skønt

  SvarSlet
 3. jeg kender det du beskriver har 5 børn så jeg har været igennem en del :)

  det bliver bedre med tiden og din datter er helt normal hun er bare i udvikling og til tider græder de meget :)

  en god jul til jer :)

  SvarSlet
 4. Hej Belladotte

  Tak for de opmuntrende ord!! Og en RIGTIG god jul til jer også!!

  SvarSlet
 5. Hey Louise!

  Rigtig glædelig jul til dig og familien også!

  Kan sagtens huske mine børns tigerspring, og hvordan jeg næsten hver gang har tænkt at jeg aldig ville få min lille skat tilbage til 'normal' igen ... men så er det vidunderlige sket at de er kommet ud på den anden side med masser af nye evner og i en endnu bedre og mere elskelig udgave, så glæd dig og som de andre siger - trøst dig med at det er helt normalt.

  Det har (som du jo nok har fornemmet på mine kommentarer) været en kæmpe fornøjelse at følge din jule-måned her på bloggen, og glæder mig til at se masser af farve-eksplosioner hos dig i januar hvor vi i dén grad trænger til det!

  Masser af julekram fra Jane

  SvarSlet
 6. Hej Jane
  Tusind tak for dine søde ord - jeg er bare så glad for at have "mødt alle jer... Ihhh, hvor skal vi blog-hygge hele januar med masser af farve og sjove ting.. Har masser af gode ting linet op til jer...!

  Mange jule klem lige tilbage - Louise

  SvarSlet
 7. Du skal nok se at du får din lille tilbake i godt humør snart.. Jeg har vært der, både 1 og 2 og 3 ganger, og heldigvis kom de tilbake til seg selv tilslutt... Men, det tærer på krefter og ikke minst søvn.
  Uansett, god jul til deg og dine :-)

  SvarSlet
 8. Jeg ved ikke, om det er meningen, at poderne skal tage deres udvikling i store hop. Men jeg har tænkt, at der er så vi bliver holdt på tæerne det meste af tiden. Enten fordi vi skal følge med eller også fordi vi er bekymrede, fordi det går langsomt? Anyways - når man lige tror, at man har knækket koden, skifter de retning eller hastighed. Igen. Men tiden og antallet lærer man at tage det mere roligt. Men man lærer aldrig helt at følge med.
  Mange julehilsener til dig og dine :-)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise