4. DEC. - Væg-til-væg juhuletræ..

04.12.2010

- - GLÆDELIG 4. DECEMBER - -

Jeg har for laaaaaaang tid siden fundet dette billede på nettet af en GENIAL løsning på jeg-har-et-for-lille-sted-til-et-juletræ-problemet.. Eller måske skal du ikke holde jul selv i år og gemalen mener ikke der er behov for et juletræ.. Måske aner du bare ikke hvor du skulle sætte det iblandt alle dine nipsting, der fylder på gulvet..?

Dette kræver bare et lille stykke væg med bart, stickytack og en hulens masse smådimser, palietter og klistermærker (der alligevel bare ligger og roder nede i skuffen).. Form/størrelse kan du jo selv variere - ligesom du selv bestemmer om tingene overhovedet skal være julede.. Jeg simpelthen ELSKER denne ide altså...

Ideen er fundet på denne fine blog (tak Jane)


..PÅ JAGT I GEMMERNE EFTER SMÅDIMSER..

6 kommentarer :

 1. What a great idea! We are just reassorting kid's toys and there are lots of these kinds of "problematic" items. No more problem... ;)

  SvarSlet
 2. WAAAAUW!!! Genialt!! Har iøvrigt lige lavet en ballon-krans til døren - laver nok et indlæg senere idag. Håber at det er ok hvis jeg linker til dit fine kranse-indlæg med alle idéerne?!
  Endnu engang tak for fed inspiration idag, selv om jeg dog ikke lige tør at kaste mig ud i sådan et vægtræ så længe jeg har små pilfinger-unger!! ;-)
  Ha' en dejlig dag.
  Kh. Jane

  SvarSlet
 3. http://www.alltheluckintheworld.nl/en/inspiratie.php ... dér er træet i hvert fald, og for dælen da, for en inspirerende blog hun har, hende med træet. Tror vist jeg kommer til at 'hænge ud' dér i en times tid!!

  SvarSlet
 4. Ehhhj, hvor godt Jane - tusind tak - den må jeg ind og lure senere... Glæder mig til at se din ballonkrans (den kan jo holde til alle årstider)

  Klem Louise

  SvarSlet
 5. Hey igen Louise.

  Skriver lige straks indlægget med kransen. Jeg har 'julet' den en smule mere end på billedet - synes jo også det er sjovt at sætte personligt præg på en 'stjålet' idé, men synes faktisk det er endt helt godt. Underligt, men godt!!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 6. nej hvor er det smart det juletræ

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise