9. DEC. - Snemænd i Steen & Stoffer stil (spiselige)..

09.12.2010

- - GLÆDELIG 9. DECEMBER - -

Jeg har altid elsket Steen & Stoffers bizarre snemænd, og da jeg åbnede det sidste nye jule Boligmagasinet, var der en opskrift på snemænds-konfekt, der fik mig til at tænke på disse fantastiske striber.. Først lidt af striberne herunder, for at komme i den rette stemning...og nu til opskriften:
Snebolde fra TOMS


Opskriften er såre simpel; du køber blot nogle snebolde, en sort mad-pen (eller brug mørk chokolade) og henter nogle små-grene fra haven (rens dem grundigt og tør dem først).. Boldene sættes fast  på hinanden med tandstik, der males ansigt på og de små grene sættes i kroppen som arme.. Fantastisk... 

Se resultatet herunder fra Boligmagasinet (nr 11 2010), hvor jeg iøvrigt har tyvstjålet ideen..(Det var jo meningen jeg selv skulle fremvise nogle hjemmegjorte snemænd, men efter to poser indkøbte snebolde, er det stadig ikke blevet til nogle snemænd... Og jeg har ikke godt af dem her efter fødslen, så nu må jeg hellere poste indlægget...)

1 kommentar :

  1. Jeg er også vild med steen og stoffer... :o)
    God humor... :o)

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise