Mine nytårsfortsæt..

30.12.2010

Jeg gider ikke kaste omkring mig med umulige nytårs fortsæt som, træn mere, spis mere sundt osv... Niksen biksen, men når vi når til slutningen af ét år og begyndelsen af et nyt; ja så gør man lidt op med alt det gode, det forgangne år medbragte:

HIGHLIGHTS FRA MIT 2010:

 • Mit underskønne bryllup & efterfølgende bryllupsrejse til Beldibi
 • Mit kærlighedsbarn, Blyp aka Mejse
 • Skønne koncerter: 2x Mads Langer akkustisk, Tina Dickow, Michael Bublé
 • Min "Dyrepasser-for-en-dag" oplevelse på Givskud zoo
 • Oprettelsen af denne blog (yay)
 • Nye fantastiske bekendtskaber - også herinde..
 • Skøn og afslappende mødregruppe..

HÅB FOR 2011:

 • At min blog vil få flere læsere..
 • At jeg vil finde et nyt spændende job, gerne kreativt anlagt..
 • Forhåbentlig ny adresse - gerne retro hus, med arbejdsværelse til mig.. Dvs vi også liiiige skal have solgt vores lille byhus først..
Nååå, jeg kommer ikke udenom det; må hellere løfte sløret for mine nytårsfortsætter. Når de nu er noteret her på min blog - i fuld skue for offentligheden, er der måske en liiiiiille chance for at jeg formår at overholde dem..

Overskud på alle planer..
Jeg ønsker mere overskud i dagligdagen - jeg vil lave lækker mad til min dejlige mand og være en opmærksom mor overfor min lille skat.. Derfor bliver der også hyret en rengørings-hjælp i det nye år.. Jeg vil bruge al min overskud og tid på dem, der er vigtige...


Frk. kreativ, ja tak..
De kreative evner skal pudses af - med ønsket om at lære at hækle og finde min støvede symaskine frem fra gemmerne.. Måske med nogle spændende kurser...


Nej tak til reklamer!
Nu skal det være slut med det overdimensionerede reklameforbrug her på matriklen (stakkels lille regnskov)

Ærlighed - frem for alt..
Det er nemmere at se sandheden i øjnene, end konstant at flygte fra den. vil droppe de små hvide løgne, det er meget lettere at sige end sandheden...

Get out more..
Med den lille blyps ankomst kom også trangen af at spærre sig inde herhjemme.. Det stopper nu - vil ud på tur med hende - besøge alle min søde veninder og dejlige familie..


Min sjette sans..
Har meget interesse i den alternative verden; bla. healing, clairvoyance og afdødekontakt.. Disse evner skal jeg have udviklet endnu mere i det kommende år.. Det er selvudvikling på allerhøjeste plan og man lærer virkelig andre sider af sig selv at kende - samtidigt med at man får love at hjælpe en masse skønne mennesker.. Vil ind i kampen igen med kurser, foredrag og selvudvikling... Saaaavner det!!KOM GODT IND I DET NYE ÅR 
- OG TAK FOR DET FORGANGNE!

2 kommentarer :

 1. Rigtig godt nytår Louise, til dig og dine!
  Jeg håber du får held med dine nytårsfortsætter og håb for 2011.
  Vi blogges ved.
  Kh En navnesøster :-)

  SvarSlet
 2. May the force be with you!

  2011 er hvad vi gør det til, og jeg er sikker på at det vil bringe dig og familien godt!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise