Barnedåbs 9-1-1!!! (..Send backup..)

14.01.2011

HJÆÆÆÆÆLP...


Er der nogen, der "liiiige" kan sy mig en patchwork-dug (det kan man da godt, ikk?) af de fineste retro stoffer - i lilla og lyserøde nuancer.. Det må gerne være ret store firkanter, hvis det gør det nemmere...?


Jeg har ikke nok vintage stoffer i de nuancer selv, og vil helst ikke have al for meget nyt iblandt.. Tid har jeg heller ikke meget af, da det allerede er søndag den 13. februar - så jeg kan nærmest ikke nå at hamstre mig retro-stoffer og gøre det selv... Hvorfor ER det lige en længe-planlagt event alligevel kommer bag på én...? Suuuuuuk..


Er der nogen, der har lilla/lyserøde retro stoffer tilovers, 
må de meget gerne kontakte mig... ;0)

6 kommentarer :

 1. Jeg syr gerne, men har intet stof i den stil.

  SvarSlet
 2. For hulan Camille... Den er ikk nem....... ;0)

  SvarSlet
 3. Det ender altid med at komme bag på en - kender det!
  Jeg har nok lidt retrostof i lilla og lyserød, hvor meget skal du bruge?

  SvarSlet
 4. Louise: Tja.. Bare til nogle firkanter..? Du kan lige sende mig billeder på min mail? Også lige en bette pris ide.. Sødt af dig.. Må bare skynde mig at hamstre og så bare igang...? Jeg kan SAGTENS nå det..

  Flere der har stof de vil sælge til mig?

  SvarSlet
 5. Kære Louise.... Skriv mail, hvis du stadig mangler hjælp - jeg hjælper gerne :-)

  SvarSlet
 6. Tak kære søde Mette... Men nu er jeg begyndt at hamstre stoffer på nettet.. (Jeg-kan-godt-nå-det-jeg-kan-godt-nå-det)... ;0)

  Nu mangler jeg bare lidt stoffer - men må evt spæde op med ensfarvet og prikket...? Kan slet ikke få den dug ud af hovedet igen - nu kan jeg jo slet ikke holde barnedåb uden... Tsk tsk - kender i det...?

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise