Blog 'o 'hoy...

07.01.2011

(En del af min morgengave til Frede; en pinup serie)
Jeg er helt tosset med sailor tema (har været det i flere år), og mange vintage sailor-kjoler har været ud og ind af mit klædeskab igennem tiderne.. Heldigvis er det noget nemmere at få fat i sailor ting idag end det var for flere år siden, og jeg har selvfølgelig samlet lidt guf til jer:

- -VINTAGE SAILOR- -
Kjole fra ETSY

Fin striksag fra EBAY

Gid jeg havde haft denne til min pin-up serie

Sailor stilen behøver nødvendigvis ikke være rød/navy/hvid
Her set på EBAY


2-delt skønhed fra ETSY

En rødstribet 60'er sag fra ETSY

Mums.. siger jeg bare - fundet her

Palliet blazer fra EBAY

Vintage sko, str 37 på Trendsales


- -ACCESSORIES- -


Vores allesammens kære blogkollega, Camille fra Hverdagshjem, laver de FEDESTE sailor ting for tiden, og lige nu er hun igang med en seriøs omstrukturering af hendes webshop - så vi vil fremover kunne finde meget mere bolig og accessories fremover i hendes fede, og stilsikre udførelse.. - -TIL BOLIGEN- -

Skønne puder, set her

Håndskårne vintage figuer, set her

en dejlig lille dækkeserviet, set her

Herlige magneter, set her

Også lidt til de mindste, set her

håndbroderet dug, set her

Skipper skræk knager, set her


- -TIL DIN IPOD- -
Musik må der til for at komme i den helt rette stemning:


10 kommentarer :

 1. Åh Otto! <3

  Jeg ELSKER Sømandslooket, det holder bare altid!!!

  Mange gange tak for at linke til mig, det er sødt af dig.

  SvarSlet
 2. Ja... Otto var MEGA hot dengang.. Haps haps haps..

  SvarSlet
 3. Uhh la la for en fræk sailor! ;o)

  SvarSlet
 4. - og jeg glemte da helt at skrive:

  Hvor er du bare den lækreste Sailorette! ;)

  Flot billede!

  SvarSlet
 5. Tak tak - synes ellers det var enorm grænseoverskridende at poste det billede.. Men det passede jo lige til temaet, og nogle gange skal man udfordre sig selv lidt.. Yrrrk

  SvarSlet
 6. Lækkert tema! Der er mange skønne sager - ankerpuderne er virkelig herlige!
  Og nøjs, et lækkert billede Louise! Du er virkelig fin! :-) Manden din, må da have været ellevild ;-)

  SvarSlet
 7. WOW, sikke et billede Louise! Du er SÅ flot :) Sikke en morgengave, meget elegant! Damn.. :)

  SvarSlet
 8. Æhhhj... Taaaaak - blir helt fjalet nu...

  SvarSlet
 9. Jeg ønsker mig bare et par røde sejlersko, som dem jeg havde i 89, men det er umuligt. Lækre ting du har fundet frem!

  SvarSlet
 10. Årh hvad, et fint billede Louise! Sej morgengave, og jeg udfordrer dig til at vise hele serien ;)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise