Boller i Kenwood...? The retro-way

16.01.2011


Se hvad vi fik igår; En OLDgammel rød/orange Kenwood mixer med ALT muligt tilbehør til... Mine søde forældre fik den af en ældre kvinde i familien (hun er på plejehjem og bruger den ikke længere)... Så efter en grundig rengøring, er den nu testet og prøvekørt af Frede, der har drømt om sådan én længe... (Typisk mænd i grunden, det skal gå så stærkt og helst masseproduktion.. Men hey - JEG klager bestemt ikke!!) 
Jeg vil ikke sige at "Frede-bollerne" ligefrem smagte BEDRE, men gode - det var de.. Og nu kan denne monstrum af en retro maskine stå og pynte i vores køkken (ihvertfald indtil man får råd til en pastelfarvet Kitchenaid)
--RIGTIG GLÆDELIG SØNDAG--
MÅ DEN BRINGE JER ALLE NYBAGTE BOLLLER.. (MED ELLER UDEN KØKKENMASKINE)


4 kommentarer :

 1. Man skal skam ikke kimse af en OLDgammel Kenwood;-) Jeg er selv ejer af en- bare i brun... Og frygter den dag den ikke virker længere, for man bliver afhængig af den , og ligesom dig drømmer jeg også om en KitchenAid, og den bliver der ikke råd til foreløbig.
  God søndag!

  SvarSlet
 2. åhhh jeg har en ny kenwood i hvid, og knuseelsker den ;o)

  SvarSlet
 3. Din kenwood er sikker bedre end kitchenaid - kitchenaid er pæn ja, men den har ikke en ordentlig motor og skålen er lille - så skift din kenwood ud med en nyre model, hvis det er ☺

  SvarSlet
 4. Hejsa,

  Ej, hvor sjovt. Sådan en har jeg også lige fået af min svigermor. Præcis den samme. Tænker også jeg kan øve mig på den ind til jeg får en Kitchen Aid. Det ender ski, med vi er helt fremme med en ny trend...he, he...
  Husk at give maskinen noget Olie/fedt der foroven i hullet. Det var min svigermor ret striks med at jeg skulle huske..

  MVH Kristina

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise