Et Google eventyr..

22.01.2011

Hvad gjorde man helt seriøst inden Google? (Så kunne man selvfølgelig heller ikke forelske sig hovedkuls i noget på nettet, da det jo sikkert heller ikke var mega meget oppe og køre)... Men når jeg nu den anden dag på denne lækre blog så dette underskønne billede: 

så startede det vildeste detektiv arbejde... Jeg gemte billedet på min Mac, prøvede hermed at zoome ind på det lille navn i højre hjørne.. --Umuligt---.. argggghhrr!!


- - - -

Startede med at google: vintage girl with kitten
Jo - SØRME.. dér var hun - blandt de første forslag (heldige mig).. 
Går ind på siden, blot for at finde ud af... ingenting...

- - - -

Tilbage hvor vi startede, og lede videre.. Intet held.. hvem ER hun, hvem har malet hende... Og allervigtigst; hvor kan jeg købe hende.. Ændrede strategi lidt;

googlede herefter: vintage "girl with kitten"
og på side tre var der igen gevinst (nu begynder det at ligne noget):
denne side kunne jeg læse at billedet hed "sugar bun" og var lavet af Medeiros
Så vidt - så godt (men hvor kan jeg KØBE det!!?!!)

- - - -

Tilbage til google, nu søge; medeiros sugar bun
VUPTI... gevinst (på Etsy selvfølgelig)
Til sølle 100kr inkl fragt fra USA... Tsk tsk
Købt, solgt, betalt - L-Y-K-K-E


(Skulle du blive lige så forelsket i hende som jeg, har du stadig mulighed for at erhverve hende.. lige her)


Har du også prøvet at "jage" noget så intenst på google? Fik du held af din indsats?

11 kommentarer :

 1. Sikke et detektivarbejde!
  Fantastisk at det lykkedes, når det lige præcis var dét billede, som fik dit hjerte til at banke hurtigere.
  Hmm, jeg synes ustandseligt at jeg søger efter noget, men nu kan jeg selvfølgelig ikke huske et eneste eksempel...

  SvarSlet
 2. ja jeg jagter til på google og finder tit det jeg søger ,jeg har for et par dage side fundet et mønster fra 60erne og jeg ledte og ledte og sørme så ,en havde det til salg i et andet land Kina måske ...så så man mig smile ... købt af mig jubii

  Google er gud ...

  SvarSlet
 3. Godt at du fandt den !. Uhhh kan slet ikke huske livet før google.. jeg kan i skrivende æjeblik ikke komme på et konkret eks., men jo jo har været igennem det samme som dig - flere gange. Total fed sejr, når det lykkedes :-)

  Tillykke med hende.

  SvarSlet
 4. Hvor godt at det lykkedes :) Ja, jeg kender godt det at man forelsker sig i en bestemt ting på den måde. Flere af de ting, jeg har søgt, har dog været noget, jeg godt kunne bruge flere af: mumiporcelæn, der mangler i samlingen, retrobørnesengetøj og en masse andet :)

  Håber at din fangst gør lykke, nu hvor den er kommet hjem.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 5. Superskønt billede - kan godt forstå at du lagde dig i selen for at finde det!! Og sikken en ualmindelig lækker blog du fandt den på. Er HELT på røven over Barbie-stilen. Havde helt glemt hvor cool sådan noget retro-barbie-halløj kan være!
  Jeg har også googlet amok ved flere lejligheder, men kan ikke umiddelbart huske efter hvad. Jeg ELSKER Google, og aner seriøst ikke hvad jeg skulle gøre uden!!
  Ha' en kæmpefantastisk dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 6. Heh.. GODT det lykkedes for dig Louise, at få din yndige pige og killing hjem :-)

  SvarSlet
 7. Ja, er du vimmer hvor jeg kender det!
  Den sidste uge har jeg været virkelig opsat på at jage nyt papir.
  De venner som jeg til daglig tilbringer mest tid med hedder Etsy og Ebay. De sender mig altid ud over EUs grænser og så er der den der belastende lave importgrænse. Dvs man skal begrænse sig. Hvor ufedt er det ikke lige?

  Det sjoveste er når man bestiller noget på et site med et sprog man ikke fatter en klap af. Fransk eller Hollandsk feks. Så får man helt sommerfugle i maven om det nu lykkedes at taste rigtig oplysninger ind.

  I denne omgang lykkedes det at finde en masse labert origamipapir i England. Og er SÅ spændt på at modtage det i næste uge.

  Hvis jagten på smukkerier kan sammenlignes med jagt i skov med haglgevær og grønt tøj, så forstår jeg meget bedre at nogen synes det er vildt spændende. Foretrækker dog helt klart jagten på nettet. Så slipper man også for camouflagetøjet....

  SvarSlet
 8. WOW, hvor er der blevet flot herinde Louise! Tillykke med dit nye hjem :)

  SvarSlet
 9. hvor er det bare et SKØNT billede, kan godt forstå du ville have det.

  SvarSlet
 10. Jae kender det alt for godt - har forelsket mig i et par støvler - men desværre udsolgt alle vegne... øv ;0)
  Har ledt mange aftener men uden held...

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise