Forårsmarked... Nu med Frk. Trillingsgaard

24.01.2011

Billede lånt her
Jubiiii - jeg GØR det sgu!! Synes det er grænse-overskridende, men nu har jeg skrevet mig op til en stand til Lis // Karlssons Kludeskab skønne forårsmarked i Odense 6.-8. maj.. Her i denne stand skal sælges mine fine vintage-kjoler og retro ting til hjemmet.. Det bliver sjovt at møde jer alle... Sådan rigtigt; med ansigt, krop, stemmer, højt humør und alles...


Julia // Vintage Hausfrau har arrangeret ..g-e-n-i-a-l.. lejrskole lige uden for Odense, så vi kan få nogle hyggelige aftener sammen og sove trygt, til det går løs næste dag.. Jeg er stadig på barsel til maj - men til den tid er lille Mejse 7 måneder, så mon ikke hun kan undvære hendes mor nogle dage...?


Tjek iøvrigt det fine markeds facebook side

Ses vi? - ..åhhhhh.., det håber jeg sådan vi gør!!


14 kommentarer :

 1. WUHUUU!! Glæder mig til at se dig ... har sør'me også lige tilmeldt mig lejrturen!! :-D Er du rådden, hvor bliver det bare genialt!!

  SvarSlet
 2. Hvor godt, jeg regner også med at komme,.. :D

  SvarSlet
 3. Hej søde Louise,
  Det er SÅ FEDT du gør det! Jeg glæder mig så meget til at møde dig!! Og kigge allllle dine kjoler ;-)
  Jeg håber i øvrigt også på, at min lille Alvin - som også er 7 måneder til den tid - er klar til at undvære mig et par dage :-)

  SvarSlet
 4. Uh, jeg skal så meget pille ved alle de kjoler, før nogen som helst anden ;) Jeg glæder mig helt vildt meget til aftenhygge på lejrskolen, timer i pakhuset og alt det der skal snakkes om. Wohoo!

  SvarSlet
 5. Jubiiii piger - det bliver bare så kanon hyggeligt!!!!

  Glæder-glæder-glæder mig

  SvarSlet
 6. Bare det dog var i næste weekend:) Jeg glæder mig allerede - både til pakhuset, men også til lejrskolen!

  SvarSlet
 7. Jep vi ses.....er du gal jeg glæder mig :-)

  SvarSlet
 8. Ja, vi ses! Jeg glæder mig rigtig meget til at møde mange flere bloggere IRL. Juhuu!

  SvarSlet
 9. Jeg kommer helt klart og kigger og bruger alt for mange penge :)

  SvarSlet
 10. Det bliver for sindssygt!!!! :)

  SvarSlet
 11. Fedt, fedt, fedt - det blir bare det VILDESTE... ;0)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise