Indlæg nr. 100 = ENDNU en genistreg af Marolle..

23.01.2011

Jubiii... Har fået pimpet min blog noooget så grundigt af den DYGTIGE, kreative, søde og ikke mindst t-å-l-m-o-d-i-g-e  blog-designer Marie fra de dejlige blogs Marolle/Ladybird.. Min Frede har syntes, at det var meeeeget synd for Marie at hun var havnet i kløerne på mig, der bare forlangte det umulige.. (wuuupss, håber ikke jeg var alt for besværlig og krævende Marie....?)
Jeg er helt ovenud ekstatisk over det lille søde univers hun har skabt til mig her, og ønskede at vente med at lancere det nye look, indtil jeg nåede indlæg nr. 100.. 


Og nu nåede jeg så indlæg nr. 100... (Shit, har jeg allerede skrevet 100 indlæg.. Vildt...) Er helt målløs og taknemmelig over hvor flot, jeg er blevet taget imod herinde i blogland.. Sikke mange søde, kærlige, interessante og kreative mennesker jeg er faldet over.. I fylder min dag med hyggelige og sjove inputs..


Hmmm... Lad os se hvad de næste 100 indlæg kan føre med sig... Jeg er klar til at drøne afsted imod de 200, og næste projekt bliver at lancere min vintage shop en af dagene... TAK fordi du kigger med her - det gør mig vældig glad..
Mange klem


17 kommentarer :

 1. Tillykke med det nye look. Her er super fint!

  SvarSlet
 2. ja for søren tillykke med det nye look, her er rigtig dejligt

  SvarSlet
 3. Det er bare blvet SÅ lækkert - Smuk blog, tillykke med det:-)

  SvarSlet
 4. Det er blevet SÅ fint! Hun er gjort af et helt særligt stof, hende Marolle, for jeg tror om muligt, jeg har været mere besværlig og laaaangsom!

  SvarSlet
 5. Meget smuk blog tillykke til både dig og Marolle :-)

  SvarSlet
 6. Hej Louise
  Hvor er der fint her. Det har Marie gjort godt. Tak for din award.
  Jeg prøver at nå den en af de nærmeste dage.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. KÆMPE tillykke med det smukke look og de 100 indlæg - vildt!! :-)
  Ha' alletiders dejlige dag!
  Kram fra Jane

  SvarSlet
 8. Hold da op, hvor det et lækkert design, I har komponeret til bloggen. Tillykke med de 100 indlæg og det nye design.
  Knus Line

  SvarSlet
 9. Et tillykke med det nye look herfra også - dejlige friske farver :) Glæder mig til at følge med på de næste 100 indlæg :D

  SvarSlet
 10. Taaaak - kan desværre ikke tage æren for det - al den skylder jeg Marie.. Men det er blevet så fint så fint!!

  SvarSlet
 11. Wauw, her er godt nok hyggeligt. Tillykke med det nye look.

  SvarSlet
 12. Tillykke med det nye look, det er såååååååååå fedt.. Det kan du godt være stolt af..

  SvarSlet
 13. Hvor er her fantastisk, Louise. SÅ fint et univers I har fået skabt!
  Tillykke med det!

  SvarSlet
 14. Meget skønt nyt layout. Jeg er især vild med den lille bambi og med den lille indlægsdivider. WAW, hun er virkelig dygtig Marolle.

  SvarSlet
 15. Tillykke med det nye lækre look!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise