Pantone kager..

28.01.2011

Ja, okay - dette er ikke en bage/kage/mad blog, men kunne ikke lade være med at dele denne sjove ide? (Må da bestemt kunne klemme dette indlæg ind under "skøre påfund")... 

Muuuuummmsss...
Se opskrift og mere her

5 kommentarer :

 1. Er ofte lidt betænkelig overfor meget farvesrålende mad, men... de er altså fine! Fantastisk ide :-)

  SvarSlet
 2. Hehe.. Anja - stay tuned; så vil jeg udfordre dig med bagværket til barnedåben ;0)

  SvarSlet
 3. Haps... den idé er hermed snuppet.... passer da perfekt til fernisering af mine malerier :-)

  SvarSlet
 4. COOL - jeg elsker Pantone! Jeg har the-krus i skønne farver. Og tidligere i dag søgte jeg efter dåserne, da jeg gerne vil bruge dem som kagedåser samt til nips. Og kagerne ser skønne ud... Tak for farveorgiet!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise