Perleblogger - That's ..ME..

08.01.2011

Jubiiii - i denne uge er jeg så heldig at være perleblogger ovre på Karens blog.. Karen er så sød at hjælpe alle os nystartede bloggere med at få nye spændende læsere.. Hvor ekstremt sødt og anti-jantelov er dét lige...?! Er du selv ny blogger, så læs om konceptet hos Karen her..

Kommer du ovre fra Karens blog, vil jeg sige TAK fordi du kiggede forbi, og jeg håber du har lyst til at læse lidt videre på min blog og evt melde dig som fast læser herinde...? Her kommer til at ske mange spændende ting fremover..

Husk at deltage i min nyeste ..GIVEAWAY..

6 kommentarer :

 1. Superfin blog - glæder mig til at læse med :)

  SvarSlet
 2. ja for pokker.. jeg er her også..

  og glæder mig til at kikke med..
  Har selv været perleblogger.. Håber du også kikkede ind der..

  Lone

  SvarSlet
 3. Koselig blogg du har. kom innom via Karen Klarbæks verden...:) Og fant bloggen din!

  Kos deg i helga!

  SvarSlet
 4. Hej :)
  Jeg ville bare høre om du havde sendt mig en mail endnu? :) Da jeg har købt ny computer er der gået lidt rod i mine mails, den er begyndt at smide forkerte mails i spam mappen. Så jeg ville bare lige være sikker på at jeg ikke havde misset mailen ;)

  Lonnie / Lonnies.dk / admin@lonnies.dk :)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise