Sidste award (I promise)

25.01.2011

Så fik jeg også denne skønne award af en ENDNU skønnere bloginde; 
nemlig Louise // Darling L.. Tusind tak søde Louise..Cherry on top Awarden går ud på, at jeg skal berette om tre ting jeg holder af hos mig selv.. Og det er jo én af de nemme - --nooot--... Men jeg kaster mig frygtløs ud i det...

Min skøre umiddelbarhed.. 
Elsker det faktum at jeg klæder mig efter humør, indretter mig med multi-mange farver og skøre ting... Og så siger jeg, hvad der falder mig ind (lyder derfor tit som en HAVNEåse), selvom mit filter da ER blevet bedre med årene...

Moderskab..
Jeg er stolt af at kunne mærke at Mejse stortrives og at jeg (næsten) altid kan hitte ud af hendes behov. Jeg er stolt af at jeg har været med til at lave så vidunderskønt væsen, og jeg er stolt af at hun er en del af mig..

Positive overskud...
Jeg er glad for at på trods af søvnmangel og babystress de første tre måneder ikke er blevet et brokkehoved. Jeg trænger ikke til middagslure og har bevaret mit positive overskud.. Kan stadig glæde andre og hive folk op fra sorte huller.. (Der er stadig maaaaasser af Louise til at give væk)
(Jeg tror næsten at denne award har været rundt ved alle nu, så jeg stopper den her hos mig)

1 kommentar :

  1. Altid dejligt at læse om dig, Louise!
    Jeg har også klaret de første 3 måneder her uden behov for middagslur, men i dag er jeg godt nok liiige ved at omkomme. Nøj, vi roder om natten i disse dage..

    Synes det er fint du lader legen ligge, den har vist været alle steder efterhånden..

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise