Valentines fever + en udfordring

21.01.2011

Tja.... Lige så meget som jeg egentlig HADER ideen med den amerikanske tradition Valentines day - lige så meget elsker jeg ideen med at fejre KÆRLIGHEDEN på en helt unik dag.. Hvis du har det ligesom mig - at det er lidt noget pladdervås, men du gerne vil have en romantisk dag/aften med dit hjertes udkårne (det behøver jo ikke nødvendigvis være den 14.?), så kig lige med her... 


Vi går aldrig ned på udstyr, vel piger?

 Lækker strut - køb her

Romantisk yndig sag - køb her

Skøn forklædekjole, køb her

Valentines vixen - køb her

Rockabilly valentine - køb her

Lækker striksag - køb her

Sød i lyserød - Køb her

"Åhhh-suuuk"- køb her

Rød cardigan - køb her


Kjole med ballonærmer - køb her

Romantisk rød kjole - Køb her


Candyfloss fiiin - Køb her

Pinup møder squaredance? Køb her

Jeg udfordrer hermed dig --Ja DIG-- 
Hvad er din ULTIMATIVE valentines kjole? Hænger den allerede hjemme i skabet... Eller har du en favorit online..? 


'Post' kjolen - i kærlighedens navn; 'POST' DEN...
(Til jer valentines hadere - i kan jo poste modpoler...?)

2 kommentarer :

  1. YES!!!!! Du har lige givet mig en idé til min datters konfirmationskjole....altså, det er godt nok først næste år, men hun skal sgu da ha' noget a la 'Åhhh-suuuuuk' kjolen. Den idé skal jeg lige ha' solgt til hende...uh, jeg vil glæde mig til at forsøge at lave noget lignende, så hun har bare at elske den!!!

    kram og god weekend.

    SvarSlet
  2. den Romantisk yndig sag er bare lige mig elsker lyserød med tyl :)

    men denne ville jeg godt eje -----> http://weddingbellsblog.com/site-news/hello-kitty-wedding-dress/

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise