Vintage Harlequin...

13.01.2011

Hvis i ikke HAR opdaget det, er jeg jo fuldstændig vild med vintage tøj med masser af humor og historie bag sig.. Og når man så kombinerer en anden dille af mine, nemlig harlequin-tern, tja.... Så får man dette helt fantastiske udbud:


Den her vil jeg vildt gerne selv have
(Skal-skal ikke... SKAL)


..og her er lidt til jer:
fed strik - køb her

Elsker denne - køb her

Palliet top - køb her

... også i skind - køb her

Lækker kittelkjole - køb her

Puf ærme kjole - køb her

lækkert bælte - køb her

Oscar de la renta kjole - køb her

den lille sorte - køb den her

60'er harlequin - køb her

Blazer-mums - køb her

til fest - køb her


--Frem med dankortet og rigtig dejlig torsdag--6 kommentarer :

 1. Faaarligt besøg hos dig i dag ;-)

  SvarSlet
 2. Argh, den første kjole vil jeg have! Du skal ikke, jeg skal!!!! ;)

  SvarSlet
 3. Jeg vil også have den første kjole! Men er ret sikker på den ikke er en str. 42/44.
  Men hvis nogen skal, så post endelig en helt masse billeder!

  SvarSlet
 4. fede kjoler ,men jeg er mest til den på det sidste billede :)

  SvarSlet
 5. Hehe... købte den lige efter jeg postede indlægget - ku ikke nænne den ikke sku hjem til mig og hænge.. Ved ikke om jeg overhovedet kan passe den, men så loooover jeg den kommer til salg i blogbixen ;0)

  god dag

  SvarSlet
 6. Tak - og god torsdag til dig!
  Godt køb! Hvis den passer dig vil jeg gerne se den på!
  Helle.

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise