Aaaaaannnnnnd we HAVE a winner...

14.02.2011Pheeew - sikke mange, der ville deltage i denne skønne retro hækle-giveaway... 

Det er sørme helt overvældende, og grundet de mange besvarelser tog jeg den nemme løsning (random.org).. Eller, dvs det VAR jo rent faktisk ikke super nemt at grifle 192 lodder med ejermænd ned, men nedfældet blev de - og her er resultatet:


Nr 95 siger vi...? Lad os tjekke på listen:

Og ja, der står Kirkesjov


Stort TILLYKKE til Mette // Kirkesjov - og nu skulle man tro jeg havde fiflet med tallene da Mette liiige har været så sød at lave et par baggy bukser med applikeret Bambi til Mejse (læs indlæg her), men det er faktisk en ren tilfældighed via random.org.. Tjek iøvrigt lige Mettes skønne blog, hvis du ikke allerede er fast læser!

Jeg håber du får meget sjov ud af den kæreste Mette, og jeg vil poste dine flotte bukser på Mejse i løbet af ugen her på bloggen

STAY TUNED, 
mere af samme (retro)skuffe om nogle dage

2 kommentarer :

 1. Nej hvor vildt!!! Juhuuuuuuuu - jeg er da bare en heldig kartoffel :-) Og jeg er da bare helt i skyerne over at have vundet den lækre bog - kan slet ikke vente med at blive inspireret!

  Knus Mette

  SvarSlet
 2. Tillykke til Mette ... jeg er selv så heldig at have fået bogen for et par år siden af en veninde, som ikke hækler og den er SÅÅÅ fed! Ellers havde jeg bestemt osse deltaget!!
  Lækker dag!
  Kram fra Jane

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise