Barnedåbs update #1...

10.02.2011

Jeps, disse skøn-herligheder fylder lige nu mit bord og skal blive til nogle søde serviet holdere.... Og se lige hvad svigemor sendte til mig igår på mailen... En dug, der faktisk allerede NU ser ud af noget!! (Wauuuuw, hun er fingersnild.. og hurtig) På siderne kommer smalle, aflange stykker stof og på nogle af disse bliver der broderet fødsels- og dåbsdato, fødselsvægt + længde, Mejses fulde navn, faddere osv... Det er så smukt synes jeg. 

Tror jeg vil bruge den hver gang hun har fødselsdag også... GLÆDER mig til at dække et flot bord med den smuksak på... Skal nok holde jer opdaterede med dugens fremgang...
Pssssst... Har i husket at stemme på hvilken kjole jeg skal bære til Mejses dåb? Se indlæg lige her

6 kommentarer :

 1. hvor ser det bare lækkert ud! og den dug er da vildt fed :)

  SvarSlet
 2. Det er bare en god ide med den dug. Især at der broderes data på, det bliver jo et fantastisk minde for hende engang. Søde kaniner!

  SvarSlet
 3. Den dug er da bare for fed! Rigtig god idé, og især en kanon idé at brodere alle de data på, den kommer hun til at elske en gang når hun bliver større!

  SvarSlet
 4. Det bliver da en fantastisk barnedåb!!
  Ideen med de forskellige data på dugen er SÅ fin!
  Jeg har også en rigtig fin gæstebog jeg brugte til Liljes navnefest - den skal gæsterne også skrive i til hendes fødselsdag om et par uger. Så det ender med at blive en bog fuldt med små hilsner og minder fra hendes fester :-)

  SvarSlet
 5. Den er bare så flot den dug! Det bliver en smuk og mindeværdig barnedåb.

  SvarSlet
 6. Tak tak taaaak for jeres søde kommentarer... Det blir så godt med den dug og jeg håber også hun vil synes det når hun blir ældre..

  Louise; det var en SØD ide med en hilsen-bog, der blir genbrugt på et-års dagen..

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise