Barnedåbs update #3...

13.02.2011

Så kommer der lige lidt stemningsbilleder fra igår aftes, hvor alt stod klappet og klart.. Jeg skal nok få taget nogle ordentlige billeder af alle detaljerne samt af det skønne Mejsebarn i hendes blomstrede dåbskjole...


...... og Mors kjole, er også blevet fundet, takket væres jeres hjælp via afstemningen.. I valgte DENNE vintagekjole, og sjovt nok var det også min egen personlige favorit... Jeg har købt nogle lilla strømpebukser og regner med at bruge mine sorte Dr. Martens støvler sammen med...

..Tak for hjælpen...

Nu vil vi nyde dåben og så får i billederne at se på mandag.. 
..Rigtig dejlig søndag..

10 kommentarer :

 1. Det ser flot ud !

  Rigtig god barnedåb til jer alle sammen :-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt og toplækkert ud! Ha' en vidunderlig barnedåbssøndag! Glæder mig til at se masser af billeder!! :-)
  Kram fra Jane

  SvarSlet
 3. Ihhhh - hvor fint altsammen.
  Rigtig god barnedåbsdag. Stor fest!!

  SvarSlet
 4. Håber i får en rigtig dejlig dag trods sneen :)

  SvarSlet
 5. Hav en skøn dåbssøndag! Det ser fantastisk ud og den dug der - uhmmm!! Lækker lækker. Og du bliver også for lækker i den vintagesag. Jeg vil glæde mig til at se billeder fra den store dag.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Neeej hvor er det skønt med så personlig borddækning. Rigtig lækkert. Håber I får en rigtig dejlig og hyggelig dag....glæder mig til at se Mejse i den fineste dåbskjole og jeg kunne ikke være mere enig i dit kjole valg (:

  SvarSlet
 7. Jeg håber I får en fantastisk dag. Tillykke med Mejses smukke navn :)

  SvarSlet
 8. Rigtig god fornøjelse, søde Louise. Håber I får en fantastisk vidunderlig dag!

  SvarSlet
 9. Håber dagen bliver lig'så fin som den helt sikkert tegner til!

  SvarSlet
 10. Iih hvor ser det altså bare flot ud Louise, er helt sikker på det var rigtig hyggeligt.. :D

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise