Gæsteblogger med noget på hjerte...

17.02.2011


Jeg har sagt ja til at bidrage med en lille historie ovre ved skønne Mette // Kirkesjov, der har arrangeret den fedeste BØRNEFEST med et væld af cool giveaways og historier fra det virkelige liv.. Eventen varer hele næste uge - og jeg er såååå spændt på hvad hun har i ærmet til os... 

...Psssssst...
Mit bidrag handler om dét at blive mor for første gang - uden det sædvanlige filter, der er åååååh så lyserødt


...SKYND dig forbi Mettes blog og se, hvad du skal gøre for at deltage...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise