Hjemme hos Louise...

03.02.2011

Jeg har længe villet dele Louises skønne indretnings-sans med jer.. Hun er en kær veninde som bor helt unikt og hyggeligt sammen med sin langhårede gravhund Kooksi.. Stilen er spirituel krydret med firnurlige loppefund og andet sjovt - og nuancerne spænder vidt; pink, turkis, hvid guld, rødt og et hint af lilla... Når man kender Louise, er det præcis sådan man forestiller sig hun ville bo.. Glad, farverigt og ikke mindst; spirituella...

Og det elsker jeg bare; når indretningen afspejler 100% husets (eller i dette tilfælde; lejlighed) ejermand.. 

Nå, lad os lure i hendes smukke hjem:


Jeg får sådan lyst til at købe et ordentlig bundt stearinlys og kravle under slumretæppet med en god bog og en lækker kop the, når jeg ser disse billeder.. 

Hvad siger i - bor hun ikke bare hyggeligt?

(Det er iøvrigt sammen med Louise jeg er ved at skrive en håndbog til psyken - om hvordan man bevarer en 
positiv tilgang til livet og dermed forøger livsnydelsen - men meget mere om det senere.. )

Louise er snart uddannet coach & har allerede titlen som hypnoseterapeut, så hun er en meget spændende pige med ekspertise i selvudvikling.. I finder hendes internet-side lige her og hun er også på facebook. Hun er vildt anbefalelses-værdig (og jeg taler af personlig erfaring)


(TJEK IØVRIGT MIN ANDEN VENINDE, MILLA, SKØNNE HJEM HER)

6 kommentarer :

 1. Jo, hun bor godt nok hyggeligt!
  Kvinden med de runde hofter er skøn. Sådan en har jeg ikke set før.

  SvarSlet
 2. Jeg vil give Junette ret. Hun bor super hyggeligt. Er især vild med alle hendes dåser. Kh Line.

  SvarSlet
 3. Eeeeej hvor er det bare hyggeligt - rigtig lækkert..

  SvarSlet
 4. Ej hvor er det et dejligt hjem, tak for kigget :)
  - super dejlige ting hun har sig.

  SvarSlet
 5. Kan godt lide at det er så autentisk og personligt. Virkelig hyggeligt - tak for kigget :-)

  SvarSlet
 6. Tak for kigget!

  Hun bor virkelig hyggeligt og med meget humor. Bliver helt glad af alle de sjove detaljer :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise