I ♥ tirsdag...

08.02.2011

10 ting 
...jeg har fundet på min vej og ELSKER:

Flotte tin-tallerkener til væg - køb her

vintage pynt til væggen - køb her

små baby ugler - køb her

Lækker lyserød vintage sag - køb her

Hr & fru salt og peber - Køb her

SMUK tyl kreation - køb her

Underskønne brocher - køb her

Babyrangle - nu som tlf rør - køb her

Flotte fugle til væggen (liiiige med en farvepensel svunget over)

I love you - køb her


En dejlig tirsdag til jer alle... Klem Louise


7 kommentarer :

 1. Uh fint tylskørt. Hvor er det fedt at du lige kender blomsten, det gav mig mulighed for at google den, og der bliver den flere steder omtalt som trommestik eller drumstick. Nu sidder jeg så forsøger at finde fotos fra dit bryllup her på bloggen, for det vil jeg da vildt gerne se.
  Skide god tirsdag og tak fordi gjorde min bedre!

  SvarSlet
 2. @Loppeshoppe; TAK

  @Fru forstad; jeps - der er nemlig lavet HELT vild mange flotte ting med den blomst!! Det inspirerede også mig helt vildt...

  SvarSlet
 3. Du gør at jeg også elsker tirsdage!

  SvarSlet
 4. Ej, hvor er det altså bare sjovt...Jeg har gået og pyslet med en idé, som ligner de balloner der rigtig meget. -Og nej, jeg har ikke set dem før ;) Det er da pudsigt, særligt med hele kopi/inspirationsdebatten in mente. Knaldgod tirsdag til dig, du!

  SvarSlet
 5. Jamen tak for link (som er slettet)og med den gode når du viser mig din, viser jeg min http://www.youtube.com/watch?v=ho582_A1fOY

  SvarSlet
 6. @Louise; nuhhhr, det var sødt skrevet! TAK

  @Julia; Jaaaa - og pyt med dét... Jeg er sikker på dine bliver 1000gange flottere... Jeg glæder mig ihvertfald til at se hvad du hitter på...

  @Fru Forstad; Taaaak - totalt fedt og noget kun vi andre drømmer om (PS - du ligner jo en million i den kjole) ;0)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise