I'll be back...

04.02.2011

.... og 4.320 minutter = 3 dage, så vi ses på mandag kl 8:00.. 

... Jeg tillader mig nemlig at holde tidlig weekend og tage udenbys med Mejsebarnet.... Vil besøge hendes Farmor & Farfar, der har været i Thailand i en måned og nu savner deres barnebarn rigtig meget.. Dagene skal derudover bruges til dåbs-forberedelser, så jeg vender stærkt tilbage med spændende updates herpå.. NÆSTE UGE PÅ BLOGGEN:
Jeg skal have mødregruppen på besøg mandag. De skal være smagsdommere på en helt bestemt dåbs-kage (hvis bare det bestilte når frem inden weekenden).. Billeder & opskrift følger selvfølgelig...

Nedslagtning af nogle af emnerne på min TO-DO-LISTE anno 2011 - tjek den lange liste her. Tror desværre jeg bliver nødt til at sætte flere ting derpå....?!!

Jeg starter på noget motion på torsdag, som involverer halvfed mutti, barnevogn, park/skov og Mejse... Mon det går godt ? (Om end ikke andet kan det give en sjov fotoreportage hertil bloggen)...

Jeg skal have heeelt styr på barnedåben... Og jeg skal have lidt hjælp til nogle tvivlsspørgsmål; bl.a. maden & moderens påklædning kontra Mejses, men meget mere om det senere..


--Kan i have en helt FANTASTISK weekend--

4 kommentarer :

 1. Det lyder som en dejlig weekend :)

  SvarSlet
 2. God weekend og nyd det :)

  SvarSlet
 3. Tak i lige måde:) Det lyder som nogle travle dage på den gode måde du går i møde:)

  KH
  Lis

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise