Jeg har noget på hjertet...

23.02.2011Idag gæsteblogger jeg ovre hos den skønne Mette // KIRKESJOV, der i denne uge hylder børn & forældre via hendes fine event BØRNEFEST.. Tak Mette, fordi du ville høre mine tanker om emnet...

Mit indlæg handler om tabuerne ved at blive mor og alle de dersens "pinlige" følelser, der følger med i pakken... Jeg håber i vil nyde det..  Læs mit indlæg lige --HER--

Og bliv så lige fast læser af Mettes blog når i nu er derovre
--Hun er skisme så sød og fantastisk kreativ-- 
Bestemt værd at kigge hende lidt over skulderen sku jeg hilse og sige

2 kommentarer :

 1. Jeg har været en tur hos Mette og læse dit indlæg - det var godt. Er selv mor til tre og kan da godt genkende nogle af dine problemstillinger. Det er dejligt men ikke altid rosenrødt at få børn. Min store dreng er netop kommet i "jeg tester dig hele tiden mor" alder, det er også hårdt, og jeg kan blive både rasende, frustreret og ked af det... Men som du selv skriver, så kommer der nok også et tidspunkt, hvor jeg har glemt det!


  Fedt billede du har på bloggen i dag!

  SvarSlet
 2. Tak Trine - ja, det er vel som man siger det "små børn, små problemer - store børn, store problemer"...? ;0)

  Heldigvis "lagrer" vi mødre ikke alle de dårlige oplevelser men værner meget om det unikke, kærlige og gode oplevelser.. De andre dårlige blir ligesom smidt i "glemmetanken" - heldigvis da..

  God dag - Klem Louise

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise