3 lækre mænd er flyttet ind hos mig..

20.03.2011

Igår fik jeg den skønneste pakke indeholdende tre utrolig lækre mænd.. De er blevet sendt til mig af Mic // no 68.2 (kig lige forbi - hun har den fedeste blog, og der er ikke så mange, der har opdaget hende endnu, hvilket er en skam..!!) 


Lille fint univers hos LILLE PRUT

Hmmm... TO pakker - en lille ekstra overraskelse...?

Sikke seje de er blevet - Mic lavede en klovn, bare til mig, efter mit cirkustema her på bloggen!!

De pynter så fint på afsatsen på gangens førstesal..  (Et STORT sort/hvid billede af Mejse skal pryde den bare væg)

Og den lille ekstra gave...? 
Ja.... den hilser nu pænt VELKOMMEN sammen med robotterne!TUSIND TAK MIC
....er vild-vild-vild med mine nye mænner...


Du kan købe hendes produkter i webshoppen

2 kommentarer :

 1. Ej hvor er de bare skønne. Og tak for linket - bloggen ligger nu fast på min liste :)

  SvarSlet
 2. Hej frk...

  Hold op hvor bor de bare lækkert hos jer!! Tusind tusind tak for de fine billeder og søde ord!!
  Ha en dejlig dag!!
  K-Mic

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise