En JYDE drager imod Kjøwenhavn...

03.03.2011Så blev man jo lige inviteret til København igår kl 22.00 af min dejlige mand... Og det siger mit shoppe-glade hjerte jo bestemt ikke nej til!! 


Shopperuten er lagt i grove træk - havde kun lige 15 minutter til at hitte på - resten må planlægges i bilen.... Gider kun de unikke shops, altså dem, der bare skal opleves! Dem hvor man ikke ligeså godt bare kan handle online istedet... Og jeg har fundet de aller vigtigste:

Har stødt på denne flere gange i Blogland. Må opleves


Skal vel bare opleves? Evt en ny sofapude..

GENBRUG
....hedder min yndlingsshop på Vesterbrogade med vintagekjoler.. 
De sælger desuden flotte tylskørt, som jeg gerne vil have minimum én af

.... har desuden nogle på måske-listen:

LA GLACE
Ælsker sportskagen jo.. Namme-nammm

GENBYG
Vil så gerne have et smadret vindue imellem gang/Mejse-rum til at give mere lys til gangen. 
(Ligger i Valby, så ved ikke om vi når derud?)

Når du ser mine punkter, og du har læst med hér noget tid; 
.... er der så noget jeg har glemt? Noget der er LIGE mig? 


Tips modtages gerne - også babyvenlige spisesteder (amning klarer jeg nok i bilen, håber jeg) 

12 kommentarer :

 1. hvis du smutter i husflid, lover jeg dig at du ikke bliver skuffet, det er et sand mekka af retro og man (jeg) kan sagtens gå der inde i lang tid og nusse.

  SvarSlet
 2. Måske Notre Dame i Nørregade.
  Ligeledes i Nørregade ligger FISK (Folkekirkens nødhjælp), som er indrettet af Mette Helena. De har et stort udvalg af vintagekjoler og så er butikken fyldt med sjovt redesignet genbrug.

  SvarSlet
 3. Orv ja, så er der FN92 i Larsbjørnsstræde som er det vildeste skatkammer af vintagekjoler. Og her taler vi sindssygt lækre kjoler og kunststoffer er bandlyst her.

  SvarSlet
 4. Der er også genbrugen på jagtvej. Tror den hedder jagtvejens genbrug. (Ligger tæt på krydset ved vennemindevej og jagtvej, østerbro). Masser af kjoler.

  SvarSlet
 5. ej så skal du da også et smut forbi dimseriet i stefansgade, og nu du er der så smut også i genbrugs(shoppen el. loppen) lige på den anden sids af krydset, og tag en gåtur ned af jægersborggaade, der er sååå mange lækre og hyggelige butikker.


  hmmmm tror du får en travl dag

  SvarSlet
 6. Du skal spise frokost med mig!! Arbejder lige midt i byen - så giv lyd, hvis du bliver brødflov. Kunne være såååå hyggeligt!!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. håber du får en dejlig tur :)

  Quriosa er bestemt værd at besøge:
  http://www.quriosa.mono.net/8834/Forside
  mener den på nørrebro er størst, de har vildt mange møbler og lamper.

  Og så der moster olga, hvor man kan være heldig at finde noget til det stel man mangler, gamle skole plancher mv.
  http://www.mosterolga.dk/

  SvarSlet
 8. og dem du har nævnt er bestemt værd at besøge, men der er jo også LIebe, hvis du er til det hun laver ??

  SvarSlet
 9. Æhhhj, tusind tak piger! Masser af gode tips!! Keep em coming!!

  Mette; æv, det ville jeg ellers helt vildt gerne - men har både Frede og Mejse med!! Må jeg holde dig op på den en sneen go gang!! Ku være MONSTER hyggeligt!! Måske vi skulle lave en blogge-shoppe-hyggedag herovre snart! København er bare så skide dejlig! Klem

  SvarSlet
 10. Hej søtte! Dejligt du endelig slog et smut forbi KBH :) Kan jo anbefale hele området omkring Lars Bjørnsstræde i indre by hvor bl.a. butik NØ ligger :) Masser af dejlige farver! Ellers er der jo KBH K som er en genbrugsbutik også :) Også i Lars Bjørnsstræde mener jeg vidst :) Så skal I jo slå et smut forbi Istedgade - med alle dens dejlige alterna butikker som med garanti er lige noget for dig! Hvis I når La Glace, så ligger min dejlige kærestes tattoo-biks lige i øjenhøjde (mest bare fordi det lige var sjovt du var der hehe)
  Håber I får en dejlig dag!! (P.S. butikken Englebørn ved storke springvandet har mega dejligt børnetøj)

  SvarSlet
 11. Hov hvis du skal i GENBRUG skal du vide at hendes tidligere medarbejder har åbnet den for lækreste genner a la Berlin lige skråt overfor på den anden siden af Vbrogade & du vil elske den til trods for at den er lidt dyrere!! Go' fornøjelse. kram

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise