I ♥ tirsdag...

29.03.2011


Lækker vintage kjole - køb her

Vintage daisy øreclips - køb her

....og matchende KÆMPE vintage broche - køb her

Vintage svampe køkken-udstyr - køb her

Yndig vintage sommerkjole - køb her


Genialt vintagetæppe - køb her

Smuk hvid vintage - køb her


Vintage ræv som broche - køb her

Fin forårs-viskestykke - køb her

Lækker påskekjole - køb her


--Rigtig glædelig tirsdag--7 kommentarer :

 1. Jeg elsker dine tirsdags-fund! Jeg har lyst til at købe det hele! :)

  SvarSlet
 2. Rigtig glædelig tirsdag til dig også!

  SvarSlet
 3. Endnu en fantastisk tirsdag! :-) Og glædelig dag til dig også!!! K.h. Sasia

  SvarSlet
 4. Årh hvor er den fin, den svampekrukke <3
  Er vild med dine I <3 tirsdag-indslag, har som regel altid lyst til at flænse min økonomi og købe en af hver.

  - Anne

  SvarSlet
 5. ÅÅååååååååh de gule kjoler er totalt "to die for".. M Å ... H A... K J O L E R... (sagt ligesom tørstende mand få øjeblikke før døden..)

  Knus B

  http://blomstertankerogoreringe.blogspot.com

  (Har du tid, må du meget gerne hjælpe mig med min afstemning, og så kan du måske også huske, hvor du kender mig fra ;) Der ligger i hvert fald et hint i afstemningen..)

  SvarSlet
 6. Hahaha.. jeg er så ond, jeg ved det godt, men det var bare lige så sjovt... det er faktisk stadig sjovt.. Det er også svært, for vi kendte kun hinanden perifert, men du skal længere tilbage.. helt tilbage til Lemvig... Jeg har med vilje ikke fornavn og efternavn nævnt samtidig herinde, men hvis du ikke er med nu, så får du lige en mail med et navn, så kan facebook måske hjælpe dig på vej ;)

  SvarSlet
 7. Jaaahhhrrr - be om mail tak.. Er slet ikk tæt på noget som helst tror jeg?

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise