Jeg er dååååååårlig....

24.03.2011

Ha' lige lidt ondt af mig, hva? (Se lige det dø'e øje)...

Vågnede op i morges med knaldrende hovedpine og et højre øje, der ikke ville åbne.. Seriøst; er det allerede allergi-tid...?!! Desuden er mine patter større og mere spændte end Pamelas pga forsøgende ammestop.. 

Heldigt man ikke har en overfrisk datter, 
der lige har skidt i bleen... igen!

Vender frygteligt tilbage når jeg er ovenpå.. Hvilket forhåbentligt blir i morgen, da min søde mand har foræret mig en hyggedag i Århus - netop i morgen.. INKLUDERENDE en makeover hos min dygtige frisør-veninde og indehaver af Ladefoged/Dahl... Dertilhørende frokost og Mejsepasning hos bedsteforældrene imens vi suser i bio = Alenetid for første gang i snart 5 måneder... 

Jeg skal SÅ meget være frisk til i morgen!!!

10 kommentarer :

 1. Nåååeh, søde og meget stakkels Louise!! Rigtig god bedring, og lige med det samme helst, kan jeg godt høre!!
  Krydser SÅ meget fingre for at du er frisk til 'kæreste-dag' med manden! :-)
  Kram fra Jane

  SvarSlet
 2. Stakkel, håber du bliver hurtigt frisk så I ka' komme afsted i morgen :) Go' bedring i hvert fald.

  SvarSlet
 3. god bedring, og god energi..

  Du skal være frisk ... til både fredag, lørdag og søndag..

  Man kan ikke være dårlig nu.. foråret er på vej. Gode oplevelser med med mere..
  Kom frisk..
  Lone

  SvarSlet
 4. Arj.... uhh - håber SÅ meget at du er frisk imorgen til kærestedag. Meeeen dine Pamela-godter er nok ikke friske et stykke tid - AV siger jeg bare. Det tog mine 2 uger at regne ud, at der ikke længere var nogen, der spiste af dem! Og så fra den ene dag gik luften mildest talt ud af ballonerne - og hvis jeg havde en lille smule før, ja, så ved jeg ikke rigtig hvad man skal kalde det, jeg har tilbage! Håber det går bedre for dine atributter med at finde tilbage til normalstadiet.

  KNUS Mette

  SvarSlet
 5. Åh nej Louise. Skynd dig at blive frisk igen!!

  SvarSlet
 6. GOD BEDRING. Jeg hepper på dig.

  Har forresten fået taget billeder af legekomfurerne i min søns steiner børnehave. (Endelig.)
  Nu skal jeg bare tage mig sammen og lægge dem ud :-)

  SvarSlet
 7. Rigtig god bedring, søde du!

  SvarSlet
 8. Tak søde piger - har det heldigvis meget bedre idag.. Nu blev jeg så også vækket 05.15 af min damp-unge af en datter.. Men pyt - hun får lov at brænde energien af på legetæppet imens mor ligger med varmepude på babs 1 & 2...

  @Mette; åh nej har lige tjekket op - og det er vist ret almindeligt at sådan en process tager 14 dage.. nogle gange endda endnu længere!! Grrr, Frede mener jeg skal til lægen, da jeg har svært ved at bære Mejse... Mht strut-effekten bagefter håber jeg det bedste og frygter det værste... ;0)

  @Anne Lotte; det glæder jeg mig til at se!!

  GOD WEEKEND ALLE - -

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise